Min lille hage

Følg med i min lille verden av hageplanter. Se avokadofrø utvikle seg, thujahekk som skyter fart, solsikker som strekker seg mot sommersola, syrinbusker i sakte utvikling og mye mer. Følg med på frø som blir kultivert tidlig i mars og april og som blomstrer flott i løpet av sommeren og høsten.


Sommeren 2017

Et av fire jordbærbed i hagen som produserer masse deilig jordbær Flotte blomstrer i kassene nå sensommers Hagen tidlig i juni Solbærbuske snart moden

På bloggen min kan du se noen sommerlige bilder fra hagen.


Så nå er det blitt august 2017 og snart er en sommer forbi. Det har vært ustabilt og lite å glede seg over værmessig. Våren kom aldri skikkelig igang og det har vært kaldt med mye iskald vind. Da jeg var reist bort i 3 uker på Filippinene i mai/juni, ble det veldig forsinket med såing og lignende aktiviteter. Agurkplantene driver å blomstrer men det spørs om det blir noe. Det samme kan sies om sukkertene og andre blomster. Det mangler rett og slett sol og varme og de ble sådd for sent på året. Det største positive er at solbær, rips og jordbær er det godt med. Jeg har sanket snart flerfoldige kilo med jordbær siden midten av juli. Flotte farger og søte og gode.

Syrinene vokser så vidt og thujaene ble såpass skadet i vår at de måtte klippes ned ihvertfall 30 cm.

Sjekk ut hvordan alle plantene vokser og utvikler seg.


Få tips fra den lille kunnskapen jeg selv har ervervet meg, av egen erfaring og andre kilder.

Saft fra deilige bær, plukket fra din hage? Jeg har en oppskrift du enkelt kan følge. Ta del i min lille biologiske sfære her på Toten. Mange spennende prosjekter er i anmarsj til neste år. Jeg har egen blogg der du kan følge med på alt nytt.

Bildet her viser terassen fra nordøst med blomster i bedene og kassene. I blomsterkassene er det flotte stemorsblomster og i bedene er det blant annet ulike stauder. Bildet er tatt sommeren 2016.