Bilde av natur og fisking på fjellet i Valdres og ved sjøen i Høvåg Lillesand

Nav-kart: Hjem > fisking

ronny-g.net - fisking, fisketurer, fisketips, naturbilder, oppskrifter og fiskeblogg

Med hytte i Vestre Slidre, og kort avstand til elv og fjellvatten rik på ørret var det kanskje ikke rart at det gikk som det gikk. Hundrevis av fisketurer på åtti og nitti tallet i hovedsak, preget hver eneste sommersesong, fra tidlig juni til sen august. Uttallige minner fra både gode og mindre gode fisketurer, med ryggsekken pakket med drikke, mat og markboks, er som brent fast i minnet. Lidenskapen min for fisking ble altså til i veldig ung alder.

Forfatteren av dette beskjedne nettstedet inviterer deg herved til å lese om mine fisketurer. Fortellinger fra både sørlandets kystfiske til fjell-ørretens plutselige bett på fjellet.

Du kan titte på en mengde bilder med ulike motiv, fra både fangst og storslått natur.
På siden fiskemetoder kan du forhåpentligvis finne noen gode tips, fra både forfatteren og fra andre kilder. Den er delt opp i ferskvannsfiske på fjellet, og sjøfiske fra land. Kanskje kan du finne noen gode tips for å tilberede fangsten din i siden om oppskrifter. Her er det mange eksterne kilder som hjelper deg å lage skikkelig sunne og gode måltider. Ingenting slår en nyfisket fersk middag med friskt tilbehør!
Jeg har laget et eget skjema med bilder av de fleste fiskene jeg har fått den siste tiden. Du kan se hvordan været var, hva slags sluk(agn fisken tok osv. Her vil du få en dekkende oversikt over forhold rundt fangsten.


Om fiskekort og fiskevann i Vestre Slidre

Det er mange flotte fiskevann i Vestre Slidre. Jeg kan bare anbefale de jeg pleier å fiske på.

Litt info om fiskevann i Vestre Slidre /Ulnes Sameige

Fiskekort kan kjøpes på de fleste nærbutikker rundt omkring i Valdres. Turistkontoret på Fagernes har det sikkert. Det går også an å kjøpe fiskekort ved selve fiskevannet. Det pleier å stå en plakat med info, der du enkelt kan bestille fiskekort via mobiltelefon over sms

Her kan du forhåndskjøpe fiskekort for det meste av Valdres på nett

Eget fiskekort for Ulnes Sameige. Dette kortet befatter bl.a. fiskevannene Valtjedn, Simlevannene og mer